Autorijles

Bel of Mail Olav

Je kunt Olav altijd bereiken via:

Ons Team


Ons volledige team bestaat uit Olav Fijen, Paul Lonissen, Marcel ten Kate, Saïdjah Johannis, Frank Nijhuis, Marjo Hardick, John van der Wal, Erik Kroese, Michel Oude Alink, Patricia van Doesburg, Frank Wiebes, Tom Kolthof, Sonja van der Heide, Ferit Kumru, Allan van Dalm, Roeland Limburg, William Ros en Martijn Ros.

Al onze instructeurs zijn zeer bekwaam en beschikken over de juiste competenties zodat jij als leerling op een rustige ontspannen en gezellig manier jouw rijlessen kunt volgen.

Lessen vanaf 16,5

Vanaf je 16e mag je het theorieexamen voor de auto afleggen bij het CBR en vanaf 16,5 jaar mag je rijles nemen!!
Op de dag dat je 17 wordt mag je het CBR praktijkexamen afleggen en ga je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van een door jouw gekozen begeleider autorijden.

Meer weten? Ga naar 2toDrive

Cadeaubon

Er is altijd wel een reden om iemand een cadeaubon van verkeersschool Olav Fijen aan te bieden. Of het nu gaat om een eerste rijles als verjaardagscadeau voor een vriend, vriendin, zoon, dochter, of het is voor een bekende die al een tijd niet meer heeft gereden. Een cadeaubon is origineel en doet het altijd goed.

Laat je persoonlijke boodschap achter en wij maken een hele mooie cadeaubon voor je aan.

Werkgebied

Olav rijdt in en rondom Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Ootmarsum en Almelo.

Fun!

Buiten het feit dat we met elke leerling een opleidingsplan maken en proberen elke les de leerdoelen te halen, beseffen we goed dat de rijlessen ook erg leuk en ontspannen moeten zijn. Juist dan ben jij jezelf, en leer jij het beste. Elke fout is een mooi leermoment.